30 Aniversari Millet Park
linemillet

La residència Millet Park celebra el seu trentè aniversari

linemillet

La residència Millet Park celebra el seu trentè aniversari

Descripció

El passat divendres 30 de novembre del 2013, l’Alcalde de l’Ametlla del Vallès, Andreu González, acompanyat per la regidora de Benestar Social, Roser Ametller, varen visitar la Residència Millet Park, per fer entrega als germans Lucas i Toni Millet d’un ram de flors amb motiu de la celebració del trentè aniversari de la residència. Have a look at 5 euro bonus ohne einzahlung.

Amb motiu d’aquesta efemèride, el passat dimarts 27 de novembre la residència va organitzar la conferència «La residència avui en dia», a càrrec de la psicòloga Valérie Buscemi, de la Dra. Elena Barranco i del Dr. Joan Mogas, els quals varen parlar de la malaltia de l’Alzheimer i d’altres tipus de demències, de com ho viuen les famílies i del procés d’integració i adaptació a una residència per part de la gent gran.

L’Ajuntament vol agrair públicament a la Residència Millet Park haver subvencionat el nou calendari 2013 de l’Ametlla del Vallès, que es presentarà el dissabte dia 15 de desembre, en el marc de la II Fira de Nadal de l’Ametlla.

30-aniversari

Lucas Millet, Andreu González, Roser Ametller i Toni Millet